Jumalattaret

Jumalattaret ja jumalattariin liittyvät arkkityypit sekä uskomukset voivat opettaa meille paljon itsestämme, sekä opastaa meitä eteenpäin valon polulla. Jumalattarien ja jumalten arkkityypeissä onkin piirteitä meistä kaikista, ja voimme pyytää näitä energioita avuksi elämämme vaikeissa tilanteissa. Se onnistuu esimerkiksi jumalatarmeditaation avulla.

Tällä sivulla esittelen muutamia voimakkaita jumalattaria, sekä heihin liitettäviä luonteenpiirteitä, elementtejä, voimia ja energioita. Lisäksi kerron, kuinka voit valjastaa jumalattaret avuksi arkielämässäsi, ja löytää sisältäsi yhteyden heidän energioihinsa.

Olen perehtynyt erilaisiin mytologioihin pian kahdenkymmenen vuoden ajan, ja poiminut tähän tekstiin jumalattaria kaikista maailman kolkista ja kulttuureista. Olen myös henkilökohtaisesti työskennelyt näiden energioiden kanssa niin meditaation kuin erilaisten mielikuvaharjoitusten avulla. Mikäli jokin jumalatar tai voima tuntuu sinusta vieraalta tai pelottavalta, voit hyvin ohittaa kyseiset harjoitukset. Mieti silti, miksi kyseinen energia herättää sinussa vastenmielisyyttä tai ahdistusta. Jumalattaret on jaoteltu teemoittain, jotta löytäisit etsimäsi helpommin.

Rakkauden jumalattaret

Rakkauden jumalattariin liitettäviä ominaisuuksia ovat seksuaalisuus, himo, kauneus, hedelmällisyys ja leikkisyys. Rakkauden jumalatar voi olla myös parantaja, sekä karjan ja kotilieden suojelija. Usein nämä jumaluudet kuitenkin pitävät sisällään myös toisen puolen, sillä sama jumalatar voi edustaa myös sotaa, kamppailua, tai esimerkiksi valtaa. Jumalattaret ovatkin monikasvoisia lähes kaikissa kulttuureissa.

Rakkauden jumalatarta pyydetään apuun hedelmättömyyden hoidossa sekä kumppanin löytämisessä ja sen oikean valitsemisessa. Usein rakkauden jumalattariin liittyy vahvasti myös intuition voimien kanssa työskentely. Alla esitellään muutama voimakas rakkauden jumalatar.

Kelttien Aine