Enkelin viesti ja enkelinumerot

Enkelin viesti voi saapua luoksesi monia reittejä pitkin. Voit katsoa viestejä itse esimerkiksi enkelikorttien välityksellä, mutta niitä tulee eteesi myös monissa arjen tilanteissa. Opi tunnistamaan enkeleiden viestit – Tässä artikkelissä käsitellään sekä enkelinumeroita että esimerkiksi höyhenten ja liekkien tuomia viestejä.

Enkelit ja enkeleiden energia ovat aina lähellämme ja suojelevat meitä – Jopa silloin, kun elämä tuntuu lohduttomalta. Ja kutsuitpa universumin energiaa sitten enkeleiksi tai joksikin muuksi, on se elämässämme aina läsnä.

Voimme oppia kommunikoimaan maailmankaikkeuden positiivisten voimien kanssa, ja sitä kautta ymmärtää enemmän itsestämme. Kun keskitymme näihin viesteihin ja rohkaisuihin, voimme huomata, että valon polku siintää jo pimeyden lävitse. Tiedä, että olet rakastettu omana itsenäsi, ja että rakkauden energia on aina lähelläsi. Joskus se vain ottaa muotoja, joita emme heti ymmärrä. Mutta pimeys väistyy lopulta.

Enkelin viesti: Numerot puhuvat

Enkelinumerot tunnetaan lähes kaikkialla maailmassa. Pyhien numeroiden alkuperä juontaa juurensa numerologiaan. Enkelinumeroista, kuten esimerkiksi “Jeesuksen numerosta” on keskusteltu jo 300-luvulla jKr.

Enkelinumerot ovat numerosarjoja, jotka viittaavat tiettyyn numerologiseen merkitykseen. Näitä numeroita nähdään tyypillisesti esimerkiksi autojen rekisterikilvissä, kellonajoissa, sekä muissa eteesi toistuvasti tulevissa numerosarjoissa. Voit saada numeroviestejä myös unissa.

Numerologiassa jokaisella numerolla on numeron värähtelyyn perustuva merkitys, joka ylittää sen numeerisen määrän. Tämä värähtelytaajuus on luonteeltaan samanlainen kuin ne taajuudet, joilla enkelit ja muut transsendetit olennot resonoivat. Niinpä enkelin viesti onkin ennen kaikkea vetovoiman lakiin perustuva viesti universumilta.

Kun näet tietyn numerosekvenssin uudelleen ja uudelleen, on kyseessä viesti, johon sinun pitäisi kiinnittää huomiota. Tyypillisiä viestejä ovat esimerkiksi 111, 1111, tai erilaiset 21 ja 12 variaatiot. Voit lukea tästä lisää enkelinumeroista.

Enkelin viesti yllättävässä äänessä tai tuntemuksessa

Joskus voimme tuntea tai kuulla suojelusenkelimme, esimerkiksi unen lävitse. Nämä kokemukset ovat tavallisimpia esimerkiksi nukahtamisen hetkillä tai silloin, kun elämässä on meneillään jokin tavallista rankempi ajanjakso.

Suomalaisilla on runsaasti enkelikokemuksia, joista on kirjoitettu useampia teoksia. Ja vaikka kotoinen luterilainen kirkkomme on suhtautunut enkeleihin varauksella, on niillä pitkä historia monenlaisissa uskonnoissa ja mytologioissa.

Enkelin viesti: Höyhen

Iltakävelyllä pieni höyhen laskeutuu kädellesi tai leijailee edessäsi. Ehkä huomaat jännittävän värisen höyhenen maassa edessäsi.

Höyhen on pieni muistutus enkeliltä. Se tarkoittaa, että enkeli on läsnä elämässämme, rakastaen ja vartioiden meitä. Höyhen voi myös olla vastaus kysymykseen, jota olet pohtinut. Perinteisesti valkoisen höyhenen on ajateltu tarkoittavan vastausta “kyllä”, ja mustan vastausta “ei”, mutta intuitiosi kertoo sinulle oikean vastauksen.

Höyhenten värit

Useimmiten enkelten höyhenet on mielletty valkoisiksi. Kuitenkin myös muilla väreillä on omat merkityksensä.

Valkoinen

Valkoisen höyhenen viesti on rakkaus. Kaikki tulee järjestymään ja enkelit suojelevat sinua. Tämä väri tarkoittaa myös, että jo edesmenneillä perheesi jäsenillä on kaikki hyvin matkallaan tuonpuoleisessa.

Valkoinen höyhen on usein viesti menehtyneeltä läheiseltä. Se kannustaa sinua jatkamaan matkaasi luottavaisin mielin ja iloiten. Elämäsi polku piirtyy edessäsi, etkä ole koskaan yksin. Vastaukset ovat tulossa.

Joskus suru pyyhkäisee ylitsemme kuin voimakas aalto. Rakkaan menettäminen voi tuntua ylivoimaiselta. Voitko tehdä jotakin kunnioittaaksesi rakkaasi muistoa? Kenties jatkaa hänen hyvää työtään jollakin elämän saralla?

Valkoinen höyhen symboloi myös uutta alkua. Se tuo onnea ja menestystä matkallesi. Älä menetä toivoasi. Murehtiminen ei auta mitään. Luota universumiin.

Musta

Enkelin viestinä musta höyhen merkitsee suojelusta. Se tarkoittaa, että enkelit suojaavat sinua negatiivisilta energioilta ja karkottavat pahaa. Mieti itsekin, mistä negatiivinen energia tulee, ja suojaa itseäsi siltä. Pyri eliminoimaan elämästäsi sellaiset asiat, jotka eivät enää palvele sinua ja kasvuasi.

Musta höyhen liittyy myös päätöksien tekemiseen. Se muistuttaa, että selvyys asioihin on tulossa. Luota intuitioosi valintoja tehdessäsi. Mikä on päällimmäinen tuntemuksesi? Onko se esimerkiksi pelko tai tunne siitä, että jokin ei nyt ole oikein – tai sitä, miltä se näyttää? Kuuntele tätä ääntä.

Huomaathan, että musta höyhen ei itsessään aina tarkoita vastausta ei. Se voi myös olla kannustus kuunnella sydäntäsi ja tehdä rohkeakin päätös – silloin kun se tuntuu sinusta oikealta. Musta höyhen nimen omaan kannustaa sinua kuuntelemaan tunteitasi.

Musta höyhen viestii jonkin ajanjakson loppua ja uuden alkua. Uusi ovi on avautumassa, vaikka et näkisikään sitä vielä. On aika tehdä surutyö loppuun ja siirtyä eteenpäin.

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunaisen höyhenen näkeminen on äärimmäisen harvinaista. Sen viesti on pyyteetön rakkaus – Joko enkeleiltä, tai joltakulta läheiseltäsi.

Punertava ja punainen

Punaisen höyhenen viesti on rohkeus ja voima. Se myös symboloi suurta onnea, joka on tulossa luoksesi. Enkelin viesti on: Pysy vahvana. Älä anna periksi.

Ruskea

Ruskeat höyhenet liittyvät kotiin, kotimaahan ja maadoittumiseen. Tämä viesti kehottaa keskittymään elämän peruspilareiden rakentamiseen ja vahvistamiseen. Jalat maahan! Ole rehellinen itsellesi.

Keltainen

Iloinen keltainen kehottaa nauramaan ja löytämään jälleen elämän riemun. Oletko unohtanut nauttia olostasi? Tämä on voimakas viesti, joka kehottaa sinua vihdoin irrottautumaan negatiivisten ajatusten tulvasta. On aika päästää irti jostakin, joka on tuottanut sinulle kauan surua. Vaikka ajatus kuinka pelottaisi sinua.

Vihreä

Vihreä höyhen viittaa vaurauteen ja kasvuun. Sen viesti vastaa onnenapilan löytämistä ja ennakoi hyviä taloudellisia aikoja – kunhan vain suhtaudut rahankäyttöön järkevästi. Nyt ei ole tuhlaamisen aika. Pyri säästäväisyyteen ja tarkkuuteen talousasioissa – se palkitaan.

Violetti

Violetti höyhen viittaa henkisyyteen ja henkiseen kasvuun. Se kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja jatkamaan kasvun polulla. Violetti höyhen myös kannustaa sinua etsimään yhteyttä korkeimpaan.

Sininen

Sinisellä höyhenellä on kaksi merkitystä: Kommunikaatio ja varjelus. Se on toisaalta rauhan ja suojelun symboli, toisaalta taas kehottaa sinua keskittymään viestintätaitoihisi. Osaatko kuunnella muita? Vai tulisiko sinun ehkä opetella kuinka saisit äänesi paremmin kuuluviin?

Harmaa

Harmaa höyhen kehottaa pysähtymään hetkeksi ja kuuntelemaan sisimpääsi. Asiat eivät ole mustavalkoisia. Yhtä ainoaa “ei” tai “kyllä” vastausta ei ole. Jokin asia vaatii nyt selvittämistä.

Sinun tulee harkita päätöksiäsi tarkkaan. Selkeyden ja rauhan ajanjakso on edessäsi, mutta polku ei vielä ole muotoutunut. Haluatko todella tarttua eteesi tulleeseen tilaisuuteen vai pitäisikö sinun vielä jatkaa etsimistä?

Harmaa höyhen on myös tärkeä viesti sinulle, joka olet uupunut tai masentunut. Ota oma aikasi. Keskity itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Se on kehotus korjata asioita, jotka ovat huonosti – Myös ystävyys- ja ihmissuhteissa. Avaa puheyhteys rohkeasti, mutta lempeästi – ja silti omaa hyvinvointiasi unohtamatta.

Oranssi

Onko tiellesi leijaillut oranssi höyhen? Voi sinua onnekasta! Oranssit höyhenet symboloivat onnistumista ja uusia mahdollisuuksia. Tartu haasteeseen! Enkelit ovat puolellasi. Nyt jos koskaan!

Enkelin viesti: Reiki

Erilaiset enkeleiden liekkiviestit kytkeytyvät myös reiki- ja chakrahoitoihin. Eri värisillä liekeillä on omat merkityksensä, joista kirjoitan tulevaisuudessa lisää tällä nettisivulla.

Enkelien viestit voivat liittyä väriaistimuksiin, joita saat erilaisten ihmisten läheisyydessä tai joita näet sulkiessasi silmäsi. Tunnetko sinua tai jotakuta ihmistä ympäröivän energian? Alla lyhyesti näiden energioiden ja värien merkityksestä.

Enkelin viesti: Valkoinen liekki tai valonsäde

Valkoinen liekki on Arkkienkeli Gabrielin tunnus. Sen viesti on täydellisyys ja ykseys jumaluuden ja jumalallisen kanssa. Se liittyy myös taiteelliseen luomiseen.

Arkkienkeli Gabriel edustaa täydellistä rakkautta, ylösnousemusta ja kiitollisuutta elämää kohtaan.

Enkelin viesti: Vihreä liekki tai valonsäde

Vihreä liekki symboloi keskittymiskykyä, tiedon valoa, ja tiedettä. Siihen yhdistyvät viisaus ja totuus, ja siinä manifestoituu toipuminen jostakin raskaasta asiasta tai sairaudesta.

Vihreä liekki kuuluu Arkkienkeli Rafaelille, jonka toimivaltaan parannustaidot, siunaukset ja elämän suojeleminen kuuluvat. Rafaelia täydentävät myös Äiti Mariaan liittyvät voimat: Armo, ymmärrys ja äidillinen rakkaus.

Vihreän liekin viesti on ennen kaikkea totuuden viesti. Rafael johdattaa sokeita eteenpäin ja rohkaisee sinua visualisoimaan unelmiasi. Puhtaat ja rehelliset rukoukset kuullaan.

Enkelin viesti: Violetti liekki tai valonsäde

Ametistiliekki liitetään enkeli Zadkieliin (Sariel, Zerakiel), jota okkultismissa pidetään yhtenä seitsemästä Arkkienkelistä. Violetti liekki on reikissä seitsemäs liekki, jossa henki ja ruumis – tai hengen ja materian ulottuvuudet – yhdistyvät toisiinsa.

Violetti liekki tai valonsäde on suora viesti transsendentista universumista. Se edustaa rakkautta, valaistumista, magiaa, rituaalia, sekä valon voittoa pimeän voimista.

Violetti liekki sisältää myös tärkeän manifestoinnin opetuksen. Voit vapautua negatiivisuuden vallasta puhumalla ja ajattelemalla suotuisia asioita. Sinulla on mahdollisuus puhdistautua, sillä korkeampi tietoisuus suojelee sinua.

Enkelikortit

Enkeleiden viestejä voi opetella itsekin tulkitsemaan. Mukava ja helppo tapa tutustua enkeleiden viesteihin ovat enkelikortit.

Kortteja on olemassa monenlaisia, ja niitä käytetään tarokkikorttien tapaan. Erilaiset pöydät tuovat erilaisia viestejä enkeleiltä – Voit esimerkiksi nostaa kolmen kortin pöydän, jossa katsotaan niin mennyttä, nykyhetkeä kuin tulevaakin.

Enkelikorttien kanssa työskennellessä on hyvä muistaa ettei korttien sanomaa tulisi tulkita ennustuksena. Harjoituksen tarkoitus on tehdä tutkimusmatka sisimpääsi: Tunteisiisi, haluihisi, sekä toimintasi alla vaikuttaviin, ehkä tiedostamattomiinkin syihin.

Enkelikortteja on saatavilla monenlaisessa kuvituksessa. Esimerkiksi Doreen Virtue on julkaissut tunnetun Enkeliterapia -oraakkelipakan, sekä myöhemmin myös Kristallienkelit -pakan.

Yhteenveto

Enkeliviesti voi tulla yllättäen. Herkisty siis ympäristöllesi ja virittäydy kuulemaan, mitä universumilla on sinulle kerrottavanaan. Ja koska olet saapunut tälle sivulle, haluan myös lähettää sinulle seuraavan viestin:

Et ole koskaan yksin. Sinun oli tarkoitus tulla tälle sivulle. Olet rakastettu.

Rakkaudella,

Helena

Lisää lukemista enkeleistä

 

 

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s