Vesimiehen aika

Vesimiehen aikakausi on astrologinen termi. Astrologiset aikakaudet perustuvat kahteentoista eläinradan merkkiin, sekä auringon sijaintiin niissä. Nämä aikakaudet kulkevat horoskooppimerkkeihin verrattuna päinvastaiseen suuntaan, eli vesimiehen aika seuraa kalojen aikakautta.

Milloin vesimiehen aika alkoi?

Astrologiset aikakaudet kestävät kukin noin 2150 vuotta. Tänä aikana aurinko sijaitsee aina kevätpäiväntasauksen tienoilla kulloinkin meneillään olevaa aikakautta vastaavassa tähdistössä. Koska maapallon pyörimisakselin kiertyminen on kuitenkin äärimmäisen hidasta, ei voida sanoa, että uusi astrologinen aikakausi alkaisi tai päättyisi jonakin tiettynä vuonna tai tietyllä kellonlyömällä.

Joidenkin astrologien mielestä vesimiehen aikakausi alkoi jo 1930-luvulla, kun taas toiset sanovat sen alkaneen 1960- tai 2000-luvulla. Muutamien muiden mielestä olemme edelleen vasta siirtymässä kalojen aikakaudesta vesimiehen aikaan. Joka tapauksessa vesimies vaikuttaa nyt ja tulevaisuudessa voimakkaasti koko planeetan energioihin. On myös mielenkiintoista, että koko termi new age tulee itseasiassa tästä astrologisesta siirtymästä.

Vesimiehen ajan ominaispiirteitä

Mikä muuttui tai muuttuu vesimiehen aikana? Siinä missä kalojen aikakautta leimasivat vahvat hierarkiat, valtakoneistot, uskonnollisuus ja poliittiset ideologiat, liittyvät seuraavat piirteet voimakkaasti vesimiehen aikaan.

  • Verkostoituminen, tietoverkot ja tiedon nopea leviäminen
  • Salaisuuksien ja valheiden julkitulo
  • Kokonaiseksi tuleminen, tietoisuuden laajeneminen, totuuden etsiminen ja transformaatio
  • Yhteisöllisyys
  • Muodonmuutos puhdistumisen kautta
  • Fokuksen siirtyminen maapallosta universumiin

Sanotaan, että vesimiehen aika tulee tuomaan ihmisissä pintaan sekä heidän pahimmat että parhaimmat puolensa. Monet haluavat palata vanhaan ja tuttuun kalojen valtakuntaan, jossa omistaminen ja yksilö oli kaikkein tärkein. Muutokseen liittyy aina vastustusta, eikä se tule helpolla. Viime vuosina onkin usein tuntunut siltä kuin koko maailma olisi tulessa.

Vesimiehen aika on sielun kehityksen kannalta äärimmäisen hedelmällistä aikaa. Meillä on nyt kaikki potentiaali mittavaan henkiseen kasvuun, mikä toisaalta kytkeytyy myös hätään ja kärsimykseen: Valitettavasti kiirastuli on nopein tie uuden ymmärryksen heräämiselle. Niinpä onkin tärkeää, että emme menetä suuntaamme kärsimyksen keskellä, ja katoa sen syövereihin.

Miten huolehdit itsestäsi vesimiehen ajan kynnyksellä

Ethän vaivu epätoivoon, vaikka koko maailma tuntuu nyt olevan kaaoksessa. Pelko ja viha ovat kuin vankila, joka estää meitä näkemästä valoisaa tulevaisuutta. Pidä huolta henkisestä tasapainostasi ja etsi totuutta herkeämättä. Kaikki ei ole sitä miltä se aluksi näyttää.

  • Muista, että et ole uhri. Sinulla on täysi vastuu elämästäsi, sekä vapaus tehdä siitä itsesi näköistä.
  • Kyseenalaista lukemaasi. Tällä hetkellä erityisesti some on täynnä kaikenlaista propagandaa, ja kokonaisia sivustoja perustetaan valeuutisten levittämistä varten. Mikä on sinun totuutesi?
  • Syleile muutosta. Ota se vastaan. Paluuta entiseen ei ole – ja sinulla on käsissäsi kaikki ne avaimet, jotka avaavat ovet uuteen todellisuuteen.
  • Löydä itsellesi sopiva tapa harjoittaa henkisyyttä tai meditoida.

Vesimiehen aika 21.12.2020

Eräiden teorioiden mukaan 21.12.2020 maahan suuntautuu voimakas energiapiikki, joka lopullisesti siirtää planeettamme vesimiehen aikaan. Tällöin Jupiter ja Saturnus kohtaavat tähtitaivaalla (Suomen aikaa ne ovat lähimpänä toisiaan 22.12.). Konjunktio näkyy parhaillaan komeana planeettaparina, joskin näkymiseen vaikuttavat monet seikat.

Monet hengelliset nettilehdet ja lähteet ovat jälleen kohisseet tässä yhteydessä maailmanlopusta. Ei ole mitään syytä lähteä mukaan tuollaiseen pelon lietsontaan. Vesimiehen aika on, kuten yllä mainittiin, alkanut jo aiemmin, joten astrologisia perusteita “maailmanlopulle” – miten tuon termin sitten haluatkin käsittää – ei ole. Samantapaisia konjunktioita on tapahtunut aiemminkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s