Mitä tähtisielut ovat?

Vuoden 2020 tapahtumat ovat saaneet monet meistä mietteliäiksi, ja useilla nettifoorumeilla keskustellaan nyt kiihkeästi erilaisista salaliittoteorioista ja tulevista mullistuksista. Maailmanlopun julistajat ovat saaneet lisää vettä myllyihinsä niin koronasta, Australian metsäpaloista kuin poliisin rasistisesta toiminnasta Yhdysvalloissa. Elämme lisäksi kuohunnan aikaa myös poliittisessa mielessä, kuten esimerkiksi Hong Kongin ja Valko-Venäjän tulenarka tilanne osoittaa.

Maailma on kiistämättä murroksessa. Meillä on ratkaistavanamme monenlaisia kiperiä kysymyksiä ilmastonmuutoksesta yksilönvapauteen. Näin suurten haasteiden äärellä voisi helposti vaipua synkkyyteen ja ajatella pessimistisesti, että emme selviä tästä. Mutta monet ottavat nämä haasteet myös merkkeinä siitä, että ihmiskunta on valmis kehittymään eteenpäin. Vaihtoehtomedioissa herääminen tuntuu juuri nyt olevan oikea hittisana, ja varmasti yksi vuoden esillenostetuimmista teemoista. Tähän heräämiseen liittyy myös tähtisieluteoria.

Kirjoitinkin jo aikaisemmin kattavan artikkelin vaeltajista, eli tähtisiemenistä. Artikkelista löytyy myös tähtilapsitesti. Tässä artikkelissa puolestaan käsitellään tarkemmin sitä, millainen tehtävä esimerkiksi indigolapsilla ja tähteläisillä on tässä haastavassa ajassa.

Mitä tähtisielut ovat?

Tähteläisillä on monta nimeä, kuten tähtisiemen, tähtilapsi, tähtisielu ja sateenkaarisielu. Heidän sanotaan heräävän inkarnaatioissaan maapallolla erityisesti nyt vesimiehen aikaan siirryttäessä, vaikka monet heistä ovat olleet täällä jo pitkään, muistamatta todellista alkuperäänsä.

Tähtisielut ovat korkeammilta kehitystasoilta Maahan saapuneita sieluja, jotka ovat vapaaehtoisesti ottaneet vastaan komennuksensa täällä. Tässä prosessissa tähteläinen unohtaa, mistä on tullut, ja eräänlaisen sielusopimuksen kautta hyväksyy tehtäväkseen nostaa itsensä uudelleen korkeammalle tietoisuuden tasolle. Prosessi on monivaiheinen ja vaikea: Tähteläisen ymmärrys kaikkeudesta rikotaan, jolloin hän ikään kuin taantuu takaisin alemman energian ajattelu- ja toimintamalleihin.

Lukuisat new age -filosofioista kiinnostuneet ajattelijat ja näkijät uskovat, että tähteläisten tehtävä on auttaa ihmisiä eteenpäin, ja nostaa maapallon värähtelytasoa ylemmille rakkauden tasoille. Pyrkiessään jälleen kohti valoa tähtisielu tulee samalla auttaneeksi muitakin saavuttamaan korkeamman tietoisuuden tason, vaikka ei erityisesti suuntaisi energiaansa itsensä ulkopuolelle. Valo ja rakkaus lisääntyvät luonnostaan siellä, missä niiden antaa pilkahtaa.

Rakkaudellinen energia

Tähti-ihmisillä on usein vahva tunne siitä, että elämällä on syvä tarkoitus, joskaan se ei aina ole heille alusta alkaen selvä. Tähteläiset ovatkin eräänlaisia etsijöitä, jotka saattavat nuoruudessaan olla eksyksissä ja kokea syvää ulkopuolisuuden tunnetta. On myös tyypillistä, että tähtisielu on herkkä ja muiden tunnetiloja helposti aistiva, empaattinen ihminen, jolle esimerkiksi kiireisten, ihmmispaljoudesta vilisevien paikkojen tunnelataus voi olla lamaannuttava. Tähtisielu tuntee usein kaipuuta jonnekin kaukaisuuten – kotiin, jossa hän ei koskaan ole fyysisesti käynyt.

Tähteläisillä on vahva oikeudentaju. He ovat myös erittäin yksilöllisiä, joten sopeutuminen yhteiskunnan normeihin ja lauman mukana meneminen voi olla heille hankalaa. Jos sinulla on lisäksi vahva intuitio, saatat olla tähtilapsi.

Kaikkein tärkein tähteläisiä yhdistävä tekijä on ymmärrys rakkaudesta. Osaat antaa anteeksi muille. Toimit rakkaudesta käsin, vaikka se joskus riipaiseekin syvältä. Harmonia on sinulle tärkeää, ja usein muut ihmiset kommentoivat, kuinka hyvä olo heillä on sinun lähellään. Hyväksyt muut sellaisina kuin he ovat, ja ymmärrät erilaisuutta. Rakastava energiasi ymmärretään toisaalta myös joskus väärin ja kyynisimmät pitävät sinua naivina. Sinua on ehkä myös yritetty käyttää hyväksi.

Tähtisielujen haasteet

Ennen kun tähteläinen niin sanotusti löytää itsensä, voi hän kärsiä monenlaisista ongelmista. Tähtisielu kokee itsensä erilaiseksi eikä ehkä tunne kuuluvansa joukkoon, minkä vuoksi häneltä saattaa puuttua itsevarmuutta. Hän kokee helposti maailmantuskaa eikä ymmärrä ihmisten pahuutta, mikä joskus johtaa tunteiden turruttamiseen päihteiden tai muiden riippuvuutta aiheuttavien asioiden avulla. Myös masennus on valitettavan usein nuoren tähteläisen kumppani.

Ristiriita tähtisielun sisäisen oikeudentajun ja ympärillä vallitsevan epäoikeudenmukaisuuden ja riiston välillä voi sairastuttaa tähteläisen. Erilaiset stressireaktiot nousevat pintaan erityisesti silloin, kun tähti-ihminen joutuu jatkuvasti kosketuksiin negatiivisten ja pahansuopien henkilöiden kanssa vaikkapa töissä, kotona tai opiskelupaikassa. Siksi onkin tärkeää, että tähteläinen oppii ymmärtämään itseään ja suojaamaan itseään väsymiseltä. Herääminen on pitkä prosessi, jonka ei kuulukaan olla helppo.

Tähtisielujen tehtävä maapallolla

Pienikin valonsiemen loistaa pimeydessä majakan lailla. Mitä enemmän hyviä tekoja, ymmärrystä ja rakkautta me valamme ympärillemme, sitä laajemmalle valo leviää. Pienistä puroista kasvaa suuri virta, ja jokainen pisara merkitsee.

Olitpa tähtisielu tai et, hyödyt suuresti siitä, että kehität ja parannat itseäsi. Kun parannat menneiden inkarnaatioidesi haavat (tai traumat tästä elämästä), nostat koko planeettaamme korkeammalle tasolle.

Tähteläisen ei tarvitse lähteä maailman turuille ja toreille saarnaamaan totuuttaan. Riittää, että pyrit jokapäiväisessä elämässäsi rakkauden tekoihin ja ymmärrykseen. Maailmaa muutetaan pieni pala kerrallaan parempaan suuntaan.

Sielutarkoitus

Jokaisen elämässä tulee vastaan aikoja, jolloin ihan kaikki tuntuu menevän pieleen. Menetämme jotakin tärkeää, emmekä hetkeen tiedä kuinka selvitä siitä, saati kuinka päästä eteenpäin. Oman sielutarkoituksen muistaminen tällaisina synkkinä aikoina on vaikeaa. Ja silti juuri näinä hetkinä elämämme tärkeimmät oppiläksyt tulevat kaikkein näkyvimmiksi.

Haasteilla on merkitys. Sinulle ei koskaan anneta enempää kuin se, minkä jaksat kantaa – vaikka et aluksi uskoisi pystyväsi siihen. Kriisit pakottavat meidät kehittymään ja ottamaan vastuuta itsestämme sekä omasta hyvinvoinnistamme. Joskus meidän täytyy olla hetki kadoksissa löytääkseemme jälleen oman totuutemme. Tähtisielut ovat käyneet tämän prosessin läpi jo kertaalleen, ja voivat siksi herättyään auttaa myös kanssaihmisiään muistamaan ketä he todella ovat.

Lisää luettavaa

Mistä tähtisielut tulevat? Oletko sinä ehkä tähteläinen? Lue artikkelini “Oletko tähdistä kotoisin?” oppiaksesi aiheesta lisää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s