Kosmiset oraakkelikortit

Vihdoin ne saapuivat postissa. Nimittäin uudet oraakkelikortit. Nämä Starseed-kortit sopivat sellaiselle henkilölle, joka tuntee vetoa kosmisiin energioihin, myytteihin ja vaikkapa panspermia-teoriaan. Pakan suunnittelija Rebecca Campbell kuvailee korttejaan (vapaasti suomennettuna) seuraavasti:

“Starseed-oraakkeli on tarkoitettu kaikille niille tähtisieluille, jotka janoavat tuntemattomaan. Tähtikansalainen on sellainen ‘vanha sielu’, joka on kokenut inkarnaatioita myös maapallon ulkopuolella.

Kenties olemme kaikki tähtikansalaisia, mutta vain jotkut meistä osoittavat tähän aiheeseen viehtymystä, koska muistoja peittävä verho on joidenkin kohdalla ohuempi. Tai kenties jotkut sielut ovat viettäneet toisia sieluja enemmän aikaa inkarnoituneena universumimme tuntemattomiin kolkkiin.”

Rebecca Campbell puhuu usein teoksissaan ja työpajoissaan sisäisestä temppelistämme sekä siitä, kuinka voimme tutustua paremmin omaan sieluumme. Nämä teemat ja ylipäätään valon viesti ovat läsnä myös Starseed-korteissa kautta linjan – niin Danielle Noelin upeissa kuvituksissa, kuin myös korttien nimissä ja merkityksissä. Kortit on kuvitettu esimerkiksi erilaisin portaalein, kosmisin olennoin, tähtisumuin ja planeetoin.

Mitä oraakkelikortit ovat?

Oraakkelikortit ovat monella tapaa tarot-korttien kaltaisia, vaikka myös eroavat niistä. Siinä missä tarokkipakka on aina 78 kortin suuruinen, voi oraakkelikorteissa olla mikä tahansa määrä kortteja. Ja vaikka myös tarotpakkoja on piiretty monenlaisin teemoin, on niiden korttien merkitys aina (lähes) sama.

Oraakkelikorttien merkitykset vaihtelevat pakasta toiseen. Niiden teema on usein jonkinlainen hengellinen johdatus, kuten esimerkiksi pyhimykset, voimaeläimet tai vaikkapa juuri universumin energiat.  Hyvä esimerkki ovat enkelikortit, jotka ovat suosittu oraakkelikorttien tyyppi.

Oraakkelikortit eivät välttämättä sinällään liity ennustamiseen, vaan toimivat pikemminkin sielunmaisemaasi peilaavina apuvälineinä. Niiden avulla saat uudenlaisia näkökulmia kiperiin tilanteisiin – ja onpa niitä toisaalta hauska nostaa ystävilleen vaikka illanvietossa.

Parhaat oraakkelikortit

Sinulle parhaiten sopivat oraakkelikortit löydät tutustumalla mahdollisimman moneen erilaiseen vaihtoehtoon. Mikäli sinun ei ole mahdollista päästä katsomaan kortteja paikan päälle johonkin new age -kauppaan, löytyy niitä myös monista nettiputiikeista. Suomennettuja kortteja löytyy jonkin verran, tosin kansainvälinen valikoima on laajempi.

Selaile kortteja ja valitse niistä ne, jotka eniten puhuttelevat juuri sinua ja sinun henkistä suuntautumistasi. Monesti sinulle paras pakka erottuu selkeästi muista, ja tunnet siihen heti vetoa. Tarkista kuitenkin pakan kuvat, jotta et pety kun se saapuu postissa. Millainen värimaailma ja teema sinua eniten miellyttää?

Mieti oraakkelikorttien valinnassa:

 • Miellyttääkö korttien teema sinua?
 • Miellyttääkö korttien värimaailma ja piirrostyyli sinua?
 • Uskotko, että korteilla on sinulle jotakin annettavaa?
 • Onko sinulla jo samantapaiset kortit? Tarvitsetko oikeasti nämä uudet kortit?
 • Mihin tarkoitukseen kortit tulevat? (Esim. nostatko joka aamu itsellesi meditaatiokortin vai haluatko harjoitella korttien lukemista toisille.)

Itse olen aikaisemmin ihastunut esimerkiksi Angels of Atlantis -pakkaan. Tämä uusi Starseed-pakka on toisaalta myös äärimmäisen kaunis, ja olen positiivisesti yllättynyt sen monipuolisuudesta, vaikka kortteja on “vain” 53 kappaletta. Kortteja pitää kuitenkin päästä käyttämään ensin jonkin aikaa ennen kuin voi sanoa niistä lisää.

Erilaisia oraakkelikortteja

Oraakkelikorttien teemat vaihtelevat maasta taivaaseen – ja sen tuolle puolen. Alle on listattu muutama suosittu teema.

 • Enkeli-, profeetta- ja pyhismyskortit, joissa on erilaisia valaistuneita henkilöitä tai pelkästään enkeleitä.
 • Jumalatar- ja mytologiakortit, joiden teema voi liittyä luonnonuskontoihin kuten wiccalaisuuteen.
 • Kosmiset new age -kortit, joiden teema on usein universumi, tähdet, galaksit ja planeetat.
 • Voimaeläin- ja shamaanikortit.
 • Horoskooppikortit.
 • Erilaiset parantajakortit, kuten esimerkiksi reiki- tai valoenergiakortit.
 • Luontoaiheiset kortit, jotka liittyvät esimerkiksi kivien, yrttien tai puiden energioihin.

Monet pakat myös yhdistelevät erilaisia teemoja, joten niiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle omansa.

Starseed-oraakkelikortit

Mikäli haluat jatkossa saada ilmaisia tulkintoja näillä Starseed-korteilla, tule seuraamaan Instagram-tiliäni. Nostan ensimmäiset kortit jo tänä viikonloppuna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s